Bekijk in browser
 

NIEUWSBRIEF REGIO AMERSFOORT JUNI 2018

 
 
 
Afbeelding
 

Raadsledenbijeenkomst 29 mei

Op 29 mei jl. was in Eemnes de eerste raadsledenbijeenkomst van de nieuwe zittingsperiode.
Hoofdonderwerp van de bijeenkomst was het proces om te komen tot een nieuwe Strategische Agenda: in dialoog met de maatschappij.
Lees verder >>

 
Afbeelding
 

Bijeenkomst Platform Woningmarkt 30 mei

Op 30 mei 2018 was de jaarlijkse bijeenkomst van het Platform Woningmarkt. Het thema was deze keer: binnenstedelijk bouwen. Op een toepasselijke locatie, in KADE 10 in de Havenkom van Nijkerk, zijn rond de 50 deelnemers van corporaties, marktpartijen, gemeenten en provincie enthousiast op zoek gegaan naar doorbraken om woningbouw op binnenstedelijke locaties versneld te realiseren.
Lees verder >>

 
Afbeelding
 

Start aanbesteding Jeugdhulp en Wmo 2019

De regio Amersfoort start met de aanbesteding Jeugdhulp en Wmo (begeleiding en respijtverblijf) 2019. De aanbesteding is gepubliceerd op TenderNed. Alle aanbestedingsdocumenten, de inschrijving en de dynamische vragenronde lopen via TenderNed. De vragenronde sluit 7 juni 2018.
De inschrijving is mogelijk tot 26 juni 2018.
Lees verder >>

 
Afbeelding
 

ZomerOndernemer

Ook dit jaar wordt in Regio Amersfoort weer ZomerOndernemer georganiseerd. ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 22 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. De jongeren krijgen steun van professionele begeleiders die hen o.a. training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks bij elkaar om de voortgang te bespreken. ZomerOndernemer duurt ongeveer zes weken en na afloop bepalen de jongeren zelf of ze verder gaan met hun bedrijf.

 
Afbeelding
 

Ruimtelijk-economische Strategie

Samen met U10, FoodValley en Regio Amersfoort werkt de provincie aan de Ruimtelijk-economische Strategie: deze geeft richting aan de toekomstige ruimtelijk-economische ontwikkeling van Utrecht+ tot 2050. In de strategie worden kansen en knelpunten beschreven, wordt gebouwd aan een visie en strategie en worden slimme keuzes voor de toekomst gemaakt. De ruimtelijk-economische strategie is ook de economische bouwsteen voor de omgevingsvisie. Het is de bedoeling om na de vakantie het document vast te laten stellen door PS.

 
Afbeelding
 

Overzicht nieuwe colleges en B&W

Na de verkiezingen zijn in de meeste gemeenten al nieuwe Colleges van B&W geïnstalleerd.
De nieuwe Colleges zijn als volgt samengesteld:
​Amersfoort: D66, VVD, GL, CU (installatie nieuw college 19 juni)
Baarn: CDA, CU/SGP, D66, VVD
Barneveld: CDA, CU, Pro’98, SGP
Bunschoten: CU, VVD
Eemnes: Dorpsbelang, PvdA
Leusden: CDA, PvdA/GL, VVD
​Nijkerk: CU/SGP, Pro21, VVD (installatie nieuw college 14 juni)
Soest: CU/SGP, D66, GGS, VVD
Woudenberg: CU, GBW, VVD

 

Privacy

 

We vinden uw privacy belangrijk. Daarom nemen we de nodige maatregelen om die te beschermen.
Deze maatregelen passen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe verordening doet organisaties stilstaan bij hun transparantie over en bij het beheer en beveiliging van de persoonsgegevens van Europese burgers. U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Regio Amersfoort en/of omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven. Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u op de hoogte te houden van de bijeenkomsten, acties en lopende zaken van Regio Amersfoort. Als u dat niet meer wilt, kunt u zich hieronder uitschrijven.

 
 
Doorsturen
 
image
 
 
image
 
 

Regio Amersfoort